Diensten van KSS

Koopmans Schoonmaak Service biedt de volgende diensten aan:

Reiniging van gevel- en separatiebeglazing

Het wassen van ramen, zowel voor bedrijven als particulieren behoort tot onze werkzaamheden. De mensen binnen ons bedrijf hebben ervaring met het gebruik van hoogwerkers. Daarnaast is het mogelijk om een reinigingssysteem met gedemineraliseerd water in te zetten voor het onderhoud. Naast regulier onderhoud is het mogelijk uw beglazing door ons te laten ontdoen van verfresten, stickerresten en andere onregelmatigheden.

Reiniging van binnenvloeren

U kunt KSS benaderen voor het vegen, dweilen, schrobben en/of in de was zetten van uw vloeren. De methode en middelen die ingezet worden, zullen nauwlettend worden afgestemd op het materiaal waarvan de betreffende vloer gemaakt is.

Reiniging van daken, gevels en bestrating

Wij beschikken over een systeem waarmee het relatief eenvoudig is om diverse dakbedekkingen zoals dakpannen en "leitjes" te ontdoen van hun alglaag. Daarnaast is het mogelijk om uw gevel of bestrating te laten reinigen door middel van hogedruk. Vanzelfsprekend wordt er op de plaats van de klus gekeken welke materialen het beste ingezet kunnen worden.

<< Terug